2020-03-03 09:30:43

Mini dramski studio

U sklopu projekta MZO-a Ruksak pun kulture, u kojem naša škola ove godine prvi put sudjeluje, 24. 2. 2020. ugostili smo doc. art. Katicu Šubarić. Radionicu glume pod nazivom Mini dramski studio u dvije je skupine pohađalo ukupno 36 učenika te profesorice hrvatskoga jezika Sanja Mršo i Snježana Šulentić.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kao nastavnica Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, voditeljica je polaznike prvo upoznala sa studijima pri Akademiji, a potom u opuštenoj atmosferi i s glumačkim tehnikama.

„Dramska radionica, na dobar način, u potpunosti mi je promijenila pogled na glumu i umjetnost. Svidio mi se pristup voditeljice, koja nam je videom prikazala sve ljepote glume, slikarstva i glazbe.“ S. P.

„Radionica mi se svidjela toliko da smatram da mi je ovo bila najbolja radionica u kojoj sam sudjelovao. Sve tri aktivnosti bile su mi jako zanimljive, dobro smo se svi na radionici nasmijali i zabavili.“ R. G.

„Ova dramska radionica bila je jako zanimljiva i poučna. Jako me se dojmio pristup prema učenicima i igre kojima smo zapečatili radionicu.“ L. G.

„Ova dramska radionica ostavila je jak dojam na mene, otvorila mi je neka nova vrata i dobila sam vrijedna saznanja. Predavanje i igrice koje je pripremila voditeljica bili su zabavni i interesantni.“ A. G.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tehnička i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića