preskoči na sadržaj

Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

Login
Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju
Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati
Oglasna ploča
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nove eTwinnig oznake kvalitete i novi projekti

Lijepo je primiti vijest da su vaš rad i trud priznati na europskoj razini, a upravo ta vijest nedavno je obradovala naše nastavnice Tamar

u Kapraljević, Ozanu Vignjević i Sandru Valić.
Oznaka kvalitete za izvrsnost u radu na eTwinning projektu dodijeljena je prof. Kapraljević za rad na projektima Schule und Alltag i Reflections of the Ottoman Empire, prof. Vignjević za projekt Mythicise Your Thematic History i Reflections of the Ottoman Empire te prof. Valić za projekt Reflections of the Ottoman Empire.
Veliku pohvalu i zahvalu upućujemo učenicima sudionicima ovih projekata, a koji su također dobili svoja priznanja. U ovim završenim projektima sudjelovali su učenici iz ovogodišnjih 2. b, 2. n, 2. wd, 3. a, 3. b i 4. a razreda.


Naša škola nastavlja eTwinning putevima te vam profesorice Kapraljević i Vignjević najavljuju nove projekte.

U projektu na engleskom jeziku WYTech-Wise Your Tech sudjeluje cijeli 3. b razred, a njime planiramo podići svijest o ovisnosti o tehnologiji i pravilnoj uporabi tehnologije. Analizirat ćemo ovisnosti o online igricama, utjecaju društvenih mreža, online kupovinama, a nakon toga istraživat ćemo o prednostima tehnologije u obrazovanju, medicini, okolišu… (prof. Vignjević).

Ferien, Freizeit und Landeskunde projekt je na njemačkom je jeziku, uključene su po dvije učenice iz 2. b i 3. b razreda, a bavi se temom praznici, slobodno vrijeme i kulturne studije te će biti usmjeren na suradnički rad učenika u internacionalnim skupinama. Projekt ćemo započeti opisom ljetnih praznika, odnosno godišnjeg odmora. Zatim ćemo upoznavati gradove iz takozvane DACH regije (Njemačka, Švicarska, Austrija) i istražiti mogućnosti za slobodno vrijeme u pojedinim gradovima. Uz to ćemo upoznavati i poznate ličnosti iz navedenih zemalja njemačkog govornog područja. Na kraju ćemo se pozabaviti temama sport te životinje i kućni ljubimci. Mogli bismo još puno toga reći o ovom projektu koji će trajati čitavu školsku godinu, no ostavit ćemo nešto i za buduća izvješća o eTwinning aktivnostima koje se provode u našoj školi. (prof. Kapraljević)

Svim našim učenicima i nastavnicima uključenima u eTwinning i Erasmus+ projekte želimo puno uspjeha, ustrajnosti i zadovoljstva u radu!

Profesorice Kapraljević, Vignjević i Valić

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju