preskoči na sadržaj

Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

Login
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju
Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
𝐂𝟑 𝐚𝐤𝐭𝐢𝐯𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐮 𝐬𝐤𝐥𝐨𝐩𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐚: „𝐒𝐮𝐬𝐭𝐚𝐢𝐧𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐟𝐨𝐨𝐝 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐞: 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐟𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐭𝐨 𝐩𝐚𝐬𝐭“
Autor: Sandra Valić, 11. 4. 2022.

Za trajnu uspomenu na aktivnosti i druženje sudionika projekta Sustainable food culture: from the past into the future“, učenici i nastavnici, sudionici ovog Erasmus+ projekta, 6. travnja 2022. posadili su dvije magnolije u školskom dvorištu Tehničke škole i prirodoslovne gimnazije Ruđera Boškovića.
Naša škola bila je domaćin treće po redu projektne mobilnosti, s temom Kulinarske inovacije i s posebnim naglaskom na sirovu hranu i reduciranje kuhinjskog otpada.


U ovom se projektu posebna pozornost posvećuje inkluziji učenika te je uključeno sedmero učenika iz Španjolske, po četvero iz Poljske, Francuske i Portugala i sedamnaest učenika naše škole.

Svoje zadovoljstvo sudjelovanjem u projektu učenici su iskazali dojmovima koje možete pročitati u nastavku.

„Protekli su dani u Osijeku bili čudesni, posjetili smo zaista cool mjesta, bilo je zabavno upoznavati ovaj grad koji je prekrasan, no najviše su mi se svidjeli ljudi koji su bili vrlo ljubazni prema nama.“ Ines, Portugal
„Lijepo je biti u Osijeku i sudjelovati u ovom zanimljivom projektu. Grad je zaista lijep, sve je puno zelenila i to mi se jako sviđa.“ Gabriel, Francuska
„Radionice su bile vrlo zanimljive, no najbolja su bila druženja nakon njih. Ujutro bismo se nalazili, sudjelovali na radionicama, a potom zajedno išli na ručak, nakon čega smo obilazili Osijek. Dan smo završavali večerom i druženjem.“ Petar, Osijek





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju