« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Od 20. do 24. studenoga 2017. na razini Europske unije održan je drugi Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju te je i naša škola dala svoj doprinos obilježavanju ove manifestacije.
Tako su u četvrtak, 23. studenoga nastavnici strukovnih predmeta održali radionice i pokazne vježbe za učenike osnovnih škola te predstavili dio aktivnosti i vještina koje učenici stječu i razvijaju tijekom školovanja u našoj školi.
Sve su fotoaparatom zabilježili naši učenici Bruno Golemac iz 3. e i Tamara Jerković iz 3. g razreda.
Provedene vježbe i nastavnici koji su ih održali su:
Analiza tržišta rada prema HKO-ppt (Nada Pitinac, dipl. ing.)
Priprava gela za njegu noktiju, kreme za ruke, balzama za usne i dezodoransa (Zorica Majić, prof.)
Čarolija laboratorijskih pokusa (Igor Prašnikar, prof.)
Mikroskopiranje barske vode (Adrijana Šepić, prof. i Gabrijela Roguljić, mag. educ.)
Analiza gvalica sove (Martina Janković, prof.)
Mjerenje vitalnog kapaciteta pluća; kviz iz anatomije (Ana Krmek, prof.)
Sekcija ribe (Ljiljana Vidović, prof.)
Kozmetički tretmani (Blaženka Miškić, kozmetičar)
Određivanje masti po Soxletu; određivanje vode po Dean-Starku; određivanje kiselosti; određivanje C vitamina (Dragana Viljanac, dipl. ing.)
Osnove mikrobiološke tehnike; mikrobiološko ispitivanje vode; primjena kontaktnih hranjivih podloga; određivanje mikrobiološke čistoće radnih površina; metoda brisa (Tatjana Varga, dipl. ing.)
https://erudjerica.wordpress.com/2017/11/24/tjedan-strukovnog-obrazovanja/