« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Naši učenici 2., 3. i 4. razreda smjera Prehrambeni tehničar, u okviru predmeta Procesi pripreme hrane, 15. 4. 2019. posjetili su Baranju i tvrtke Belje i Ricardo.
Učenici su saznali čime se sve bavi tvrtka Belje te posjetili njihov najstariji vinski podrum i plastenik rajčice. U tvrtki Ricardo u Dardi učili su o proizvodnji jabučnog soka.
Ovu terensku nastavu organizirale su nastavnice Dragana Viljanac i Tatjana Varga, a osim njih učenike su pratile i pedagoginja Gordana Popović i pripravnica Nives Bušić.