preskoči na sadržaj

Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

Login
Kalendar
« Kolovoz 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju
Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Državna smotra Projekta građanin na temu: E-komunikacija u romantičnim vezama
Autor: Gordana Popović, 3. 6. 2019.

Projekt naše škole pozvan je na Državnu smotru iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja – Projekt Građanin, koja se održala u Zagrebu 20. svibnja 2019. u Muzeju suvremene umjetnosti.
Sudjelovalo je 79 timova iz osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske, nakon što su se uspješno predstavili i na županijskim smotrama.
Naš Projekt građanin na temu E-komunikacija u romantičnim vezama predstavile su učenice koje su cijelu godine sudjelovale u različitim aktivnostima, a to su: Ivona Grabovac, Lucija Jeger i Marija Major iz 3. a te Antonija Petra Gagulić iz 1. e razreda.


Cilj ovogodišnjeg projekta bio je usvajanje vještina komuniciranja koje imaju za cilj ostvarivanje kvalitetnih odnosa u romantičnim vezama te razvijanje svijesti o važnosti uspješne komunikacije u životu. Uspješno smo prikazale sve korake u planiranju i ostvarenju projekta te naglasile daljnje aktivnosti koje bi trebale dovesti do još veće odgovornosti i poštovanja u međusobnim odnosima.

Prosudbeno povjerenstvo pohvalilo je izbor teme, javni nastup, izradu dokumentacijske mape i plakata te dalo preporuku za daljnje predstavljanje.

Ponosno možemo reći kako smo uz malo „leptirića u trbuhu“ i puno veselja i smijeha naučile uvažavati jedni druge, razvijale komunikacijske vještine i asertivno ponašanje te nismo niti primijetile kako smo ustvari i učile. Smatramo da smo ovakvim načinom rada naučile uvažavati tuđe mišljenje te da je svatko jednako važan.

                                                                                              Gordana Popović, prof.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju