preskoči na sadržaj

Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

Login
Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju
Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
eTwinning infodan
Autor: TAMARA KAPRALJEVIĆ, 4. 2. 2020.

U četvrtak, 30. siječnja 2020. naša škola imala je čast biti domaćinom dvama događajima.  Prvi je put u našoj školi održan eTwinning infodan, a nakon toga i radionica, u sklopu kojih su se zainteresirani prosvjetni djelatnici mogli ne samo upoznati s platformom nego i postati članovi dviju platformi  – eTwinninga i School Education Gatewaya. Obje platforme okupljaju obrazovne djelatnike na razini čitave Europe i predstavljaju najsigurniji online prostor za ostvarivanje suradnje između učenika i nastavnika na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Naša škola ovom je prilikom ugostila eTwinning ambasadoricu Anu Marketin-Sedlar, nositeljicu edukacija, kao i više od šezdeset zainteresiranih prosvjetnih djelatnika iz osam osnovnih i srednjih škola.


S ponosom želimo istaknuti kako je naša škola već nekoliko godina korisnik eTwinning platforme. Svojim radom na međunarodnim projektima ove školske godine kvalificirali smo se za titulu eTwinning škole te se nadamo kako će i našu školu uskoro krasiti oznaka eTwinning škole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napomenut ćemo da su trenutno 15 djelatnika naše škole korisnici eTwinning platforme, a na razini škole u aktivnom je statusu 13 međunarodnih projekata. Među njima su:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Učenici zainteresirani za suradnju na eTwinning projektima mogu se javiti svojim predmetnim profesorima ili profesoricama Tamari Kapraljević i Ozani Vignjević.

Ne zaboravimo da se u našoj školi osim eTwinning projekata provode i Erasmus+ projekti, koji se često paralelno provode s eTwinning projektima. Trenutno se u našoj školi provode dva Erasmus+ projekta („ICT in traditional and distance learning“ i „Mein Deutsch ist gut-ich spreche mit Mut“) te projekt „Izviđačkim koracima za održivi razvoj“ financiran od strane Vlade Republike Hrvatske i Švicarsko-hrvatskog programa suradnje.

Tamara Kapraljević, prof.

Poveznice na mrežne stranice:

http://e-czart.nazwa.pl/ICT/

www.sites.google.com/view/mein-deutsch-ist-gut

https://ikjavor.org/projekti/18_izvidackim-koracima-za-odrzivi-razvoj

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju