preskoči na sadržaj

Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

Login
Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju
Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Kako smanjiti otpad od hrane – primjer dobre prakse
Autor: LJILJANA VIDOVIĆ, 15. 9. 2021.

Na 22. ljetnoj školi SEMEP-a (South Eastern Mediterranean Sea Project) održanoj online 1. i 2. 9. 2021. sudjelovala je i naša učenica Lucija Krišto iz 4. a razreda pod mentorstvom profesorice Ljiljane Vidović. Tema ovogodišnjeg skupa bila je Kako smanjiti otpad od hrane.


Lucija je u svom izvrsnom izlaganju opisala kako u školi smanjujemo otpad od voća koje učenici dobivaju tako što pripremamo zelene sokove i bioenzim. Objasnila je važnost sirovog lista kelja, špinata ili blitve, zrele smrznute banane i limuna. Povezala je ove aktivnosti s projektom Mladi educiraju mlade o imunitetu, koji ćemo i ove školske godine nastaviti provoditi u našoj školi.

Predstavljanje naše škole prezentirala je na uvodnim satima Ekologije u 4. a i 4. b razredu.

                                                                                       Ljiljana Vidović, prof.

savjetnik

 

 

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju