« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Na 22. ljetnoj školi SEMEP-a (South Eastern Mediterranean Sea Project) održanoj online 1. i 2. 9. 2021. sudjelovala je i naša učenica Lucija Krišto iz 4. a razreda pod mentorstvom profesorice Ljiljane Vidović. Tema ovogodišnjeg skupa bila je Kako smanjiti otpad od hrane.
Lucija je u svom izvrsnom izlaganju opisala kako u školi smanjujemo otpad od voća koje učenici dobivaju tako što pripremamo zelene sokove i bioenzim. Objasnila je važnost sirovog lista kelja, špinata ili blitve, zrele smrznute banane i limuna. Povezala je ove aktivnosti s projektom Mladi educiraju mlade o imunitetu, koji ćemo i ove školske godine nastaviti provoditi u našoj školi.
Predstavljanje naše škole prezentirala je na uvodnim satima Ekologije u 4. a i 4. b razredu.
Ljiljana Vidović, prof.
savjetnik