preskoči na sadržaj

Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

Login
Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

cyberbullying zaustavimo i smiješak na lice stavimo
Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju
Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati
Oglasna ploča
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Kako smanjiti otpad od hrane – primjer dobre prakse
Autor: Ljiljana Vidović, 15. 9. 2021.

Na 22. ljetnoj školi SEMEP-a (South Eastern Mediterranean Sea Project) održanoj online 1. i 2. 9. 2021. sudjelovala je i naša učenica Lucija Krišto iz 4. a razreda pod mentorstvom profesorice Ljiljane Vidović. Tema ovogodišnjeg skupa bila je Kako smanjiti otpad od hrane.


Lucija je u svom izvrsnom izlaganju opisala kako u školi smanjujemo otpad od voća koje učenici dobivaju tako što pripremamo zelene sokove i bioenzim. Objasnila je važnost sirovog lista kelja, špinata ili blitve, zrele smrznute banane i limuna. Povezala je ove aktivnosti s projektom Mladi educiraju mlade o imunitetu, koji ćemo i ove školske godine nastaviti provoditi u našoj školi.

Predstavljanje naše škole prezentirala je na uvodnim satima Ekologije u 4. a i 4. b razredu.

                                                                                       Ljiljana Vidović, prof.

savjetnik

 

 

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju