« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Dana 10. 12. 2021. na PTF-u Osijek održana je 5. Noć znanosti. Učenici 3. n razreda u pratnji profesorice Dragane Viljanac i pedagoginje Gordane Popović posjetili su dvije radionice.
Na radionici „Molecoolarna gastronomija“ učenici su pripremali voćne špagete kao spoj kulinarstva i znanosti. Učenici su kušali izrađene špagete, a na poklon su dobili voćne špagete u izuzetno lijepom pakiranju.
„Pčelinji proizvodi – bogatstvo prirode“ bio je naziv druge radionice, gdje su učenici čuli mnoge korisne stvari o medu i drugim pčelinjim proizvodima. U okviru radionice organiziran je kviz gdje su učenici nagrađeni prigodnim poklonima. Na kraju je organizirano kušanje meda.
Radionice su bile vrlo zanimljive i korisne, a domaćini vrlo srdačni.
Ovim putem zahvaljujem profesorima i edukatorima s PTF-a M. Kopjar, I. Ćorković, I. Buljeta, B. Bilić Rajs i I. Franjak.
Dragana Viljanac, dipl. ing. prof. mentor