« Lipanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Od 4. do 8. travnja 2022.
Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića domaćin je učenicima i nastavnicima iz Francuske, Poljske, Španjolske i Portugala u sklopu Erasmus projekta KA229, školska partnerstva, pod nazivom „Sustainable food culture: from the past into the future“.
Tema projektnih aktivnosti koje će se provoditi u našoj školi: Kulinarske inovacije (Culinary Inovations).
Podteme: Sirova hrana i Reduciranje kuhinjskog otpada kroz proizvodnju bioenzima i sličnih proizvoda.
Želimo istaknuti da se projektom, osim što je vezan uz struku naših učenika (prehrambeni tehničar, tehničar nutricionist), provodi i inkluzija učenika.
Koordinatorica projekta Tamara Kapraljević, prof.