preskoči na sadržaj

Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića Osijek

Login
Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

cyberbullying zaustavimo i smiješak na lice stavimo
Priručnik za pomoćnike u nastavi za rad s djecom s teškoćama u razvoju
Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati
Oglasna ploča
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Erasmus u Ruđerici
Autor: TAMARA KAPRALJEVIĆ, 4. 4. 2022.

Od 4. do 8. travnja 2022.Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića domaćin je učenicima i nastavnicima iz Francuske, Poljske, Španjolske i Portugala u sklopu Erasmus projekta KA229, školska partnerstva, pod nazivom „Sustainable food culture: from the past into the future“.
Tema projektnih aktivnosti koje će se provoditi u našoj školi: Kulinarske inovacije (Culinary Inovations).


Podteme: Sirova hrana i Reduciranje kuhinjskog otpada kroz proizvodnju bioenzima i sličnih proizvoda.

Želimo istaknuti da se projektom, osim što je vezan uz struku naših učenika (prehrambeni tehničar, tehničar nutricionist), provodi i inkluzija učenika.

Koordinatorica projekta                                                                       Tamara Kapraljević, prof.

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju