« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Za trajnu uspomenu na aktivnosti i druženje sudionika projekta „Sustainable food culture: from the past into the future“, učenici i nastavnici, sudionici ovog Erasmus+ projekta, 6. travnja 2022. posadili su dvije magnolije u školskom dvorištu Tehničke škole i prirodoslovne gimnazije Ruđera Boškovića.
Naša škola bila je domaćin treće po redu projektne mobilnosti, s temom Kulinarske inovacije i s posebnim naglaskom na sirovu hranu i reduciranje kuhinjskog otpada.
U ovom se projektu posebna pozornost posvećuje inkluziji učenika te je uključeno sedmero učenika iz Španjolske, po četvero iz Poljske, Francuske i Portugala i sedamnaest učenika naše škole.
Svoje zadovoljstvo sudjelovanjem u projektu učenici su iskazali dojmovima koje možete pročitati u nastavku.
„Protekli su dani u Osijeku bili čudesni, posjetili smo zaista cool mjesta, bilo je zabavno upoznavati ovaj grad koji je prekrasan, no najviše su mi se svidjeli ljudi koji su bili vrlo ljubazni prema nama.“ Ines, Portugal
„Lijepo je biti u Osijeku i sudjelovati u ovom zanimljivom projektu. Grad je zaista lijep, sve je puno zelenila i to mi se jako sviđa.“ Gabriel, Francuska
„Radionice su bile vrlo zanimljive, no najbolja su bila druženja nakon njih. Ujutro bismo se nalazili, sudjelovali na radionicama, a potom zajedno išli na ručak, nakon čega smo obilazili Osijek. Dan smo završavali večerom i druženjem.“ Petar, Osijek